• Ruime voorraad
  • Scherpe prijzen
  • Met garantie
  • Op maat afgesteld
  • Bezorging in heel Nederland
  • Showroom in Opende

Disclaimer

Disclaimer

De inhoud van deze site en de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan, inclusief de programmatuur, zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Daar waar gebruik wordt gemaakt van tekst- en beeldmateriaal van derden wordt waar mogelijk de bron vermeld, de rechten op dit materiaal berusten bij de respectievelijke eigenaren. 

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Stroobant boomverzorging niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit daarvan.

Stroobant boomverzorging is als woord- en beeldmerk officieel geregistreerd. Dit betekent dat niets of niemand de naam van Stroobant boomverzorging of het beeldmerk (logo) van Stroobant boomverzorging op enigerlei wijze mag gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Stroobant boomverzorging.

Aan de gegevens op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. De makers van deze pagina’s wijzen elke aansprakelijkheid van de hand als gevolg van tekstuele en/of andere fouten. De makers van deze website en/of Stroobant boomverzorging kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van berichten van derden op interactieve gedeeltes van de site, noch voor toegang tot of de informatie op enige site die is gelinkt van of naar deze site.

Het is niet toegestaan deze site te framen in een andere site.

Onze favoriete merken

Prominent Himolla FitForm Hukla Leolux

Momenteel hebben we de volgende merken op voorraad:
Prominent Skalma Leolux Zani Hukla Hjort Knudsen Lafer de Sede De Toekomst Wellfair Doge Himolla Fitform Easysit