Fitform sta op stoel

595,00 incl. BTW

– Op maat af te stellen
– 3 motorig
– topswing
– lendensteun
– Inc nekkussentje
– uitgerust met draaiplateau twv 400 euro
– nekkussen

Uitverkocht

sta-op stoel Fitform bekleed met prachtige niroxx bekleding in zeer goede staat.

Nieuwprijs 3200 euro

Niroxx is een soort kunstleer, het is vochtafstotend, anti bacterieel en brandwerend. Vlekken krijgen geen kans omdat de stof makkelijk is af te nemen. Niroxx kunstleer is zelfs te boenen met borstel en zeepwater. Niroxx heeft een kleine vleug en lijkt daardoor op suede, dit geeft een comfortabel en warm gevoel als u in uw sta-op fauteuil zit.

De fauteuil heeft een zitbreedte van 51 cm en is daarmee een medium uitvoering.

De stoel is behalve de breedte van de zitting helemaal op uw lichaam in te stellen, denk aan: diepte zitting, hoogte van de stoel, lengte voetsteun.

De stoel heeft een elektrisch verstelbare rug, verstelbare kuitsteun, een sta op functie en een slaap ligstand.

Daarnaast vormt de kantelverstelling een fijne functie. De rugleuning en zitting kantelen hierbij als geheel samen naar achteren. Hierdoor blijft uw lichaam in de juiste zithoek zitten, waardoor u niet onderuit zakt. De belasting van uw rug wordt daarmee veel minder, doordat de benen hoger komen te liggen dan de positie van het hart.

Ter hoogte van de nek bevindt zich een  scharnier waarmee het bovenste stuk van de rugleuning nog gekanteld kan worden voor extra ondersteuning in de nek.

In de rugleuning zit een lendensteun verwerkt, deze kunt u eenvoudig oppompen/ontluchten.

De zithoogte (van 40 tot 60 cm), zitdiepte, de lengte van de voetensteun, hoogte armleuningen kunnen wij voor u op maat afstellen.

In overleg willen wij de stoel bij u thuis bezorgen.

Kleur

Beige

Maat

Medium

Merk

FitForm

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.