• Ruime voorraad
  • Scherpe prijzen
  • Met garantie
  • Op maat afgesteld
  • Bezorging in heel Nederland
  • Showroom in Opende

Informatie over sta-op-stoelen

Hier vindt u informatie over sta-op-stoelen. De aanschaf van een sta-op-stoel is voor veel mensen een belangrijke keuze. De sta-op-stoel is een handig hulpmiddel wanneer u moeite heeft met opstaan. Wij willen u goed informeren bij u keuze bij het kopen van een sta-op-stoel en voor het onderhoud van uw sta-op-stoel. Voor meer informatie over sta-op-stoelen of een bezoek aan onze showroom kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Wat is een sta-op-stoel?

Wanneer u moeite heeft met opstaan door zwakke knieën, versleten heupen of chronische rugpijn dan zou een sta-op-stoel een goede optie voor u zijn. Een sta-op-stoel is een gemotoriseerde stoel die met een afstandbediening bedient wordt. Afhankelijk van de stoel kan deze hiermee in verschillende zit- en/of lig houdingen afgesteld worden. De sterke motor helpt u zonder probleem weer recht op uw benen. Zo hoeft u niet meer in rare bewegingen te draaien om overeind te komen en onnodig pijn te lijden.

Een sta-op-stoel is naast handig ook erg comfortabel. De meeste sta-op-stoelen zijn op maat af te stellen. Hierdoor vindt zich altijd een stoel die bij u past. De meeste stoelen zijn voorzien van een hoofdsteun, voetsteun en een lendensteun om uw onderrug ondersteuning te geven.

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een sta-op-stoel die aan uw wensen voldoet. Bekijk ons actuele aanbod hier of neem contact met ons op.

Kan ik de sta-op-stoel eerst ook testen?

Een sta-op-stoel testen is geen enkel probleem. Wij laten u de werking zien van de stoel en kunnen de stoel ter plekke voor u op maat afstellen. Besluit u een sta-op-stoel te kopen dan kunt u deze meteen meenemen of wij bezorgen hem voor u thuis.

Heeft u een sta-op-stoel gezien in onze shop en u wilt deze eerst in het echt bekijken? Wij maken graag een afspraak met u voor een bezichtiging in onze showroom in Opende (Groningen).

Komt de sta-op-stoel met garantie?

Wij kiezen onze stoelen zorgvuldig uit, zodat u met het grootste comfort nog lang kunt genieten van uw sta-op-stoel. We kijken ze na en reinigen de sta-op-stoel voordat we de stoel aanbieden. Zo zijn wij zeker dat u kwaliteit voor uw geld krijgt. Daarom krijgt u automatisch garantie op uw sta-op-stoel van staopstoelstunter.nl. Voor sta-op-stoel onderhoud tips leest u beneden verder.

Mocht er iets mis zijn met de stoel wat buiten normale slijtage valt dan kijken we graag naar een oplossing. Vergeet u niet uw aankoopbewijs te bewaren?

Hoe maak ik mijn sta-op-stoel schoon?

Wij leveren u onze tweedehands sta-op-stoelen in goede conditie aan. Door dagelijks gebruik kan een sta-op-stoel echter slijtage vertonen of gebruikssporen zoals vlekken in de bekleding of scheurend leer. Omdat wij willen dat uw sta-op-stoel zo lang mogelijk meegaat hier een aantal tips voor het onderhoud van uw stoel.

  • U sta-op-stoel houdt u eenvoudig stof- en kruimelvrij met een stofzuiger. Zo voorkomt beschadiging aan de bekleding en gaat uw stoel langer mee.
  • Bij een vlek raden wij u aan niet te wrijven maar te deppen of een passende vlekoplosser te gebruiken. Let wel goed op dat deze geen schadelijke stoffen bevat die de kleur van de stof kunnen aantasten. Wanneer water niet voldoende is raden wij een klein sopje met groene zeep aan en dit met een uitgewrongen doek of spons voorzichtig te deppen op het betroffen gedeelte.Dit helpt ook goed tegen het voorkomen van vet afdrukken op bijvoorbeeld de armleuning en hoofdsteun.
  • Wanneer u een glanzend leren sta-op-stoel heeft kunt u deze afnemen met een licht vochtige doek of met een sopje van groen zeep. Om het leer mooi soepel te houden en de levensduur van de sta-op-stoel te verlengen kunt u ervoor kiezen om de sta-op-stoel met een dunne laag ledervet in te smeren. Deze trekt mooi weg in het leer en geeft het zijn glans en sterkte weer terug. Bij dagelijks gebruik raden wij u aan dit één keer per jaar te doen.

Mechanisch onderhoud van een sta-op-stoel.

Wij leveren u onze tweedehands sta-op-stoelen in goed onderhouden conditie aan. Door dagelijks gebruik kan een sta-op-stoel echter slijtage vertonen. Omdat wij willen dat uw sta-op-stoel zo lang mogelijk meegaat hier een aantal tips voor het onderhoud van uw stoel.

  • Mechanisch zijn onze sta-op-stoelen in goede conditie, bij regelmatig gebruik kan het gebeuren dat de mechanische delen in de stoel gaan piepen of wat minder soepel lopen. Wij raden aan om op deze delen wat WD40 te spuiten. Een klein beetje is al voldoende. Zorg dat u de bekleding van de stoel beschermt. Zo voorkomt u onnodig schoonmaakwerk. Heeft u alsnog problemen met uw sta-op-stoel? Neem dan gerust contact met ons op en wij kijken naar een oplossing.

Ik wil mijn sta-op-stoel verkopen.

U heeft een oude sta-op-stoel en u bent toe aan een nieuwe sta-op-stoel en u wilt uw huidige sta-op-stoel verkopen of inruilen. Of u zorgt voor de nalatenschap van een bekende of familielid en u wilt zonder eindeloze marktplaatsbiedingen zo snel mogelijk een sta-op-stoel verkopen? Neem contact met ons op en wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Onze favoriete merken

Prominent Himolla FitForm Hukla Leolux

Momenteel hebben we de volgende merken op voorraad:
Prominent Skalma Leolux Zani Hukla Hjort Knudsen Lafer de Sede De Toekomst Wellfair Doge Himolla Fitform Easysit