• Ruime voorraad
  • Scherpe prijzen
  • Met garantie
  • Op maat afgesteld
  • Bezorging in heel Nederland
  • Showroom in Opende

Onze staopstoel merken

Sta-op-stoelen zijn er in vele soorten en maten. Bij de keuze voor een sta-op-stoel is natuurlijk de kwaliteit, de mogelijkheden en de maat erg belangrijk. Daarnaast wilt u natuurlijk ook een stoel die er goed uitziet. Onze sta-op-stoel merken zijn kwaliteitsproducten die wij zorgvuldig voor u uitgezocht hebben. Daardoor is er voor elk interieur wel een sta-op-stoel in ons assortiment.

Ons assortiment bestaat uit de merken Prominent, Doge en FitForm sta-op-stoelen. Maar ook bieden wij regelmatig stoelen van Hukla, EasySit en Himolla aan. Klik op het merk van uw keuze voor meer informatie.

FitForm

Fitform produceert relaxfauteuils en sta-op-stoelen. De stoelen hebben een eigentijds design. Daarnaast is het comfort erg groot. De FitForm sta-op-stoel komt met veel mogelijkheden. Is de FitForm sta-op-stoel iets voor u? Lees hier meer.

Doge

De Doge is een zeer luxe fauteuil. die De stoel is volledig in te stellen naar uw maten. Daarom is Doge één van onze topmerken. Niet alleen kwaliteit maar ook comfort. Is een Doge sta-op-stoel iets voor u? Lees hier meer.

Prominent

Modern en strak afgewerkt. Ze hebben een mooi design. Omdat ze zo comfortabel zitten kopen veel klanten een Prominent. Kortom de Prominent sta-op-stoel is een ware kampioen. Is een Prominent sta-op-stoel iets voor u? Lees hier meer.

Himolla

Degelijk en comfortabel. Als één van de bekendste producenten in zitmeubelen een echte topper. Deze stoel is erg duurzaam en staat bekend om zijn Duitse bouwkwaliteit. Is een Himolla sta-op-stoel iets voor u? Lees hier meer.

Onze favoriete merken

Prominent Himolla FitForm Hukla Leolux

Momenteel hebben we de volgende merken op voorraad:
Prominent Skalma Leolux Zani Hukla Stressless Lafer De Toekomst Wellfair Doge Himolla Fitform Easysit