• Ruime voorraad
  • Scherpe prijzen
  • Met garantie
  • Op maat afgesteld
  • Bezorging in heel Nederland
  • Showroom in Opende

FitForm sta-op-stoelen

Fitform ontwikkelt en vervaardigt eigentijdse en comfortabele relaxfauteuils en sta-op-stoelen met vele verstel- en instelmogelijkheden. Staopstoelstunter.nl stelt u voor aan de veelzijdige FitForm sta-op-stoel.

FitForm sta-op-stoel iets u voor u?

Als u veel tijd in uw fauteuil doorbrengt is het aan te raden vaak van houding te veranderen. Alle Fitform Zorgfauteuils zijn daarom elektrisch in diverse houdingen te verstellen. Met één druk op de handbediening verandert u van zitten naar rusten of opstaan.

Uniek daarbij is de Fitform kantelverstelling waarbij zitting en rugleuning samen naar achteren kantelen. Hierdoor blijft uw zithoek gelijk en zakt u niet onderuit. Doordat u alle functies apart van elkaar kunt verstellen, kunt u in elke gewenste positie gaan zitten en liggen. Hierdoor ontlast u uw lichaam als u langere tijd achter elkaar in uw fauteuil zit.

Daarnaast geeft Fitform jaren lange garantie en leveren ze topkwaliteit. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom wij veel in Fitform sta-op-stoelen doen.
Staopstoelstunter.nl is de goedkoopste aanbieder van zowel Fitform als Doge stoelen!

Sta-op-stoel kopen

Wanneer u een sta-op-stoel koopt stellen wij deze op maat voor u af. Onze stoelen zijn zorgvuldig geselecteerd zodat wij u kunnen garanderen dat uw sta-op-stoel nog jaren lang zitplezier geeft. Bij de aankoop krijgt u dan ook garantie op uw sta-op-stoel.

Een sta-op-stoel is voor velen de ideale oplossing om hun mobiliteit in huis te vergroten. De sterke motor in een sta-op-stoel helpt u zonder probleem op uw benen. Zo kunt u veilig zitten en opstaan. U ontlast uw gewrichten aanzienlijk. Om zeker te zijn dat u voor kwaliteit kiest die wel betaalbaar is zoeken wij voor u de beste sta-op-stoelen uit.

Onze favoriete merken

Prominent Himolla FitForm Hukla Leolux

Momenteel hebben we de volgende merken op voorraad:
Prominent Skalma Leolux Zani Hukla Stressless Lafer De Toekomst Wellfair Doge Himolla Fitform Easysit