• Ruime voorraad
  • Scherpe prijzen
  • Met garantie
  • Op maat afgesteld
  • Bezorging in heel Nederland
  • Showroom in Opende

Himolla Sta-op-stoel koopt u bij staopstoelstunter.nl

Degelijk en comfortabel zijn 2 woorden die de Himolla sta-op-stoel perfect omschrijven. Himolla is, niet zonder reden, de grootste producent van zitmeubelen in Europa. De fraai vormgegeven fauteuils bieden een hoogwaardig zitcomfort. Ze zijn van duurzame kwaliteit en zijn op een groene manier geproduceerd! Naast duurzaamheid en zitcomfort biedt Himolla fauteuils aan in vele stijlen waardoor ze in vrijwel alle interieurs passen.

De Himolla sta-op-stoel voor u

Bij staopstoelstunter.nl vindt u een tweedehands Himolla sta-op-stoel die bij u past. Wanneer u een sta-op-stoel koopt kijken we eerst of de stoel de geschikte maat is voor uw postuur. Onze stoelen zijn zorgvuldig geselecteerd zodat wij u kunnen garanderen dat uw sta-op-stoel nog lang zitplezier geeft. Bij een een aankoop via ons krijgt u dan ook standaard een half jaar garantie op uw sta-op-stoel, ook uitbreiding van deze garantie is mogelijk!

Een sta-op-stoel is voor velen de ideale oplossing om hun mobiliteit in huis te vergroten. De sterke motor in een sta-op-stoel helpt u zonder probleem op uw benen. Zo kunt u veilig zitten en opstaan. U ontlast uw gewrichten aanzienlijk. Om zeker te zijn dat u voor kwaliteit kiest die wel betaalbaar is zoeken wij voor u de beste sta-op-stoelen uit.

Ons aanbod in sta-op-stoelen

Staopstoelstunter.nl heeft regelmatig sta-op-stoelen en relax fauteuils van Himolla in de aanbieding. Kijk in onze Shop voor het huidige aanbod van onze stoelen van o.a. Himolla, FitForm en Doge.

Wanneer u liever uw sta-op-stoel op locatie wilt bekijken en testen voor u één aanschaft is dat uiteraard mogelijk. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een bezichtiging in onze showroom in Opende (Groningen). Wij beantwoorden al uw vragen en geven u een passend advies zodat u weer comfortabel kunt zitten.

Onze favoriete merken

Prominent Himolla FitForm Hukla Leolux

Momenteel hebben we de volgende merken op voorraad:
Prominent Skalma Leolux Zani Hukla Hjort Knudsen Lafer de Sede De Toekomst Wellfair Doge Himolla Fitform Easysit