• Ruime voorraad
  • Scherpe prijzen
  • Met garantie
  • Op maat afgesteld
  • Bezorging in heel Nederland
  • Showroom in Opende

Reviews

Reviews

Staopstoelstunter.nl laat heel Nederland weer goed zitten. Lees hier een aantal reviews van staopstoelstunter.nl. Wij gaan voor kwaliteit, u wilt immers goed zitten. Daarom maken wij de keuze uit de beste tweedehands sta-op-stoelen. Daarnaast bieden wij een uitstekende service. U stoel wordt op maat afgesteld bij bestelling. Daarnaast maken wij een afspraak om de stoel bij u thuis te bezorgen. Hieronder vindt u tevreden klanten die u al voor zijn gegaan. Bent u ook zo tevreden met uw nieuwe sta-op-stoel? Schroom niet en laat het ons weten! Met een foto en/of een kort berichtje maakt u ons ook blij. Laat met uw reviews van staopstoelstunter.nl zien waarom wij de beste keuze zijn. U wilt nu ook een sta-op-stoel kopen? Ga dan snel naar onze shop voor het huidige aanbod.

Geachte staopstoelstunter,

We hebben de stoel zojuist in goede orde ontvangen, bezorging was prima geregeld. Stoel zit perfect en ziet er goed uit, mijn moeder is er erg blij mee!

Met vriendelijke groet,

Pietersen

Eerst telefonisch contact opgenomen met Ruben en doorgenomen wat voor stoel qua maat en functies het best was voor mijn vader. Vervolgens hebben we een mooie stoel kunnen uitzoeken die het best bij zijn lengte en gewicht past en die ook nog eens keurig thuisbezorgd is. Hij kan nu weer zonder hulp zelf uit de stoel komen. Hier zijn we erg blij mee!

Sonja

Ook zo tevreden met uw sta-op-stoel? Stuur ons uw foto en een kort berichtje en wie weet staat u hier binnenkort op de site.

staopstoelstunter.nl

Onze favoriete merken

Prominent Himolla FitForm Hukla Leolux

Momenteel hebben we de volgende merken op voorraad:
Prominent Skalma Leolux Zani Hukla Hjort Knudsen Lafer de Sede De Toekomst Wellfair Doge Himolla Fitform Easysit